Kosovë

Pushtet dhe opozitë e duan Malishevën në rajonin e Prizrenit

 

Qeveria paraprake e Malishevës, e drejtuar nga ish-kryetari Ragip Begaj i Nismës Socialdemokrate, në kohën sa kryeministër ishte Avdullah Hoti, kishte ndërmarrë disa hapa konkretë në këtë drejtim, por pas ndërrimit të Qeverisë iniciativa ka stagnuar

Kryetari i Komunës së Malishevës, Ekrem Kastrati, është i vendosur që çështjen e kalimit të kësaj komune në rajonin e Prizrenit ta shtyjë përpara.

Qeveria paraprake e Malishevës, e drejtuar nga ish-kryetari Ragip Begaj i Nismës Socialdemokrate, në kohën sa kryeministër ishte Avdullah Hoti, kishte ndërmarrë disa hapa konkretë në këtë drejtim, por pas ndërrimit të Qeverisë iniciativa ka stagnuar.