Kosovë

QKMF-ja në Malishevë ankohet për mungesë të mjekëve

 

Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare dhe Qendrat e Mjekësisë Familjare(QMF) në komunën e Malishevës kanë mungesë të mjekëve të shëndetit parësor.

Drejtori i QKMF-së, Afrim Krasniqi ka treguar të mërkurën për KOHËN se në këtë institucion shëndetësor janë të punësuar vetëm 11 mjekë të shëndetit parësor, 3 specialistë të mjekësisë familjare dhe 8 mjekë të përgjithshëm e që sipas tyre, edhe një mjek pritet të punësohet tani.