Kosovë

Mitrovica nis pagesat për COVID-19 dhe fëmijët e lindur gjatë 2020-s

Foto: Koha
 

Komuna e Mitrovicës nga sot fillon ekzekutimin e pagesave për të infektuarit me virusin Covid-19 dhe fëmijët e lindur në vitin 2020

Kjo komunë përmes një njoftimi ka bërë të ditur se “Drejtoria për Financa dhe Zhvillim Ekonomik nga sot do të fillojë me ekzekutimin e pagesave për fëmijët e lindur në vitin 2020 si dhe të infektuarit me virusin Covid-19. Pagesat fillojnë sot dhe do të vazhdojnë edhe në javët në vijim deri në përfundim të pagesave sipas vendimeve të kuvendit komunal të aprovuara gjate vitit 2020” thuhet në njoftimin e Komunës.