Kosovë

Opozita në Pejë thotë se në ndërmarrjen e re do të punësohen militantët e partive në pushtet

 

Inicimi i procedurave për themelimin e një ndërmarrjeje të re për shërbime publike në Komunën e Pejës nga opozita është vlerësuar si përpjekje e partive në pushtet, LDK-së dhe PDK-së, për të punësuar militantët e tyre.

“Kjo është vetëm një arsye tjetër që komuna me i rehatua disa militantë të vet ose disa simpatizantë të tyre në bord dhe në ekzekutiv të asaj kompanie”, thotë Nazmi Krasniqi, këshilltar i AAK-së në Kuvendin Komunal të Pejës.