Kosovë

Demolohet objekti i Qendrës Rinore në Shtime

Demolohet objekti i Qendrës Rinore në Shtime
 

Gjatë orëve të mbrëmjes persona ende të pa identifikuar kanë demoluar objektin e Qendrës Rinore në qytetin e Shtimes. Në këtë objekt kanë funksionuar Qendra Rinore Publike "Akademia”, Organizata Joqeveritare "Vizionida “ dhe klubi i futbollit "Vjosa”.

Para pak ditësh ky objekt është kompletuar me inventar dhe pajisje të tjera nga Komuna me qëllim të funksionimit të këtyre organizatave.