Kosovë

Latifi: Vendimi i Qeverisë për kufizime, i ngutshëm dhe jo i koordinuar me komunat

Latifi: Vendimi i Qeverisë për kufizime, i ngutshëm dhe jo i koordinuar me komunat
Foto: FB/ Smajl Latifi
 

Kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi, ka vlerësuar se vendimi i Qeverisë për kufizime shtesë për parandalimin e COVID-19, “është i ngutshëm dhe jo i koordinuar me komunat”.

Latifi ka thënë se pas masave, humbjet pas investimeve në sektorin e bujqësisë janë të pashmangshme, duke shtuar se produktet e fermerëve janë të gatshme për treg.