Kosovë

Vështirësohet lëvizja në rrugët e Drenasit, Komuna u bën apel për kujdes qytetarëve

Foto: Ilustrim
 

Komuna e Drenasit u ka apeluar qytetarëve që të kenë kujdes gjatë vozitjes për shkak të reshjeve të borës që kanë vështirësuar gjendjen në rrugë.

Komuna njofton se kompania kontraktuese është duke bërë pastrimin e rrugëve dhe përkujdeset për gjendjen e tyre.