Kosovë

Gjithëpërfshirja, arsye e dashurisë së Aldinit për shkollën

Gjithëpërfshirja, arsye e dashurisë së Aldinit për shkollën
 

Ky është 13-vjeçari Aldin Hyseni, i cili tashmë është në klasë të 5-të dhe mësimet i vijon në shkollën model “Qamil Batalli” në Prishtinë.

Sipas së ëmës, Ilmie Hyseni, rruga e tij drejt shkollës është lehtësuar nga intervenimet e fundit në infrastrukturë.