Kosovë

Shembje të dheut në fshatin Brod të Shtërpcës, bllokohen 30 familje

Shembje të dheut në fshatin Brod të Shtërpcës, bllokohen 30 familje
Foto: Koha
 

Pas të reshurave të vazhdueshme të shiut rreth orës 21:00 të mbrëmjes të premten nga rrëshqitja e dheut në fshatin Brod është bllokuar rruga, pikërisht në lagjen “Emërllahave”.

Në vendin e ngjarjes kanë dalë dhjetëra banorë dhe ekipe të zyrtarëve të Komunës. Ndërkohë në mbështetje të tyre ka dalë në mënyrë vullnetare kompania “Vera sh.p.k” e cila është duke bërë përpjekje për hapjen e rrugës.