Kosovë

Shoqëria civile fton pejanët të ngritin zërin kundër korrupsionit

 

Dita ndërkombëtare kundër korrupsionit është shënuar të mërkurën në Pejë me një aktivitet të organizuar nga OJQ “Syri i Vizionit” me moton “Mendo Globalisht dhe Vepro Lokalisht”.

Përfaqësuesit e kësaj organizate kanë vendosur në qendër të qytetit instilacionin me mesazhin “Pa korrupsion”, duke u bërë thirrje qytetarëve që të ngritin zërin kundër korrupsionit.