Kosovë

Ushtarët e FSK-së parakalojnë në rrugët e Rahovecit

Ushtarët e FSK-së parakalojnë në rrugët e Rahovecit

Forca e Sigurisë së Kosovës (FSK), paraditen e së mërkurës ka parakaluar në rrugët e Rahovecit.

Ushtarët e FSK-së bashkë me të parin e komunës së Rahovecit kanë bërë nderime pranë shtatores së Heroit të Kombit, Xhelal Hajda “Toni”, si dhe Selajdin Mullabazi “Mici”.