Kosovë

Isa Mustafa kujton Ukë Bytyçin: Vrasja e tij ishte goditje e rëndë për Kosovën

Isa Mustafa kujton Ukë Bytyçin: Vrasja e tij ishte goditje e rëndë për Kosovën

Sot bëhen 18 vjet nga vrasja e ish-kryetarit të Komunës së Suharekës, Ukë Bytyçi. Në 18 vjetorin e vrasjes, Ukë Bytyçin e ka kujtuar kreu i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), Isa Mustafa.

Mustafa nëpërmjet një shkrimi ka thënë se Uka ishte një personalitet i veçantë, i urtë e modës dhe i afërt me të gjithë qytetarët. Derisa shton edhe se vraja e tij ishte një goditje e rëndë për Kosovën dhe institucionet e saj.