Kosovë

Komuna e Drenasit distancohet nga ish-drejtori i saj që u arrestua me dyshimin për vjedhjen e Thesarit

 

Komuna e Drenasit e ka quajtur “të pavend” identifikimin e Labinot Grudës me këtë komunë dhe përkatësinë partiake, PDK-në.

Gruda është arrestuar sot me dyshimin e vjedhjes së 2 milionë eurove nga Thesari i shtetit, transmeton KOHA.