Kosovë

S’ka shujta falas për nxënësit në Prizren, Komuna arsyetohet e opozita e quan dështim të pushtetit

Edhe ky vit i ri shkollor në Komunën e Prizrenit ka filluar pa ofrimin e shujtës ushqimore dhe qumështit falas për nxënësit deri në klasën e pestë.

Sipas zyrtarëve komunalë, për këtë projekt janë iniciuar procedurat e prokurimit qysh nga viti i kaluar dhe se shkaku i ankesave të përsëritura nga operatorët ekonomikë lënda ka mbetur në OSHP, raporton KOHA.