Kosovë

AVONET: Shkollat në Komunën e Ferizajt në gjendje të rëndë

AVONET: Shkollat në Komunën e Ferizajt në gjendje të rëndë

Rrjeti i OJQ-ve AVONET ka monitoruar gjendjen e shkollave fillore dhe të mesme në Komunën e Ferizaj, ku këto institucione janë në gjendje të rëndë higjienike dhe pjesa dërrmuese e tyre nuk plotësojnë kushtet për zhvillimin procesit mësimor.

Kryetari i Komunës së Ferizajt Agim Aliu, nuk ka vendos si prioritet arsimin, në këtë rast institucionet shkollore, pos që nuk plotësojnë kushtet elementare, mungesë të higjienës, infrastrukturë të dobët brenda objekteve shkollore.