Kosovë

Nxënësit në Kamenicë sërish protestojnë ndaj riorganizimit të shkollave, së shpejti edhe para Qeverisë

Nxënësit në Kamenicë sërish protestojnë ndaj riorganizimit të shkollave, së shpejti edhe para Qeverisë

Nxënësit dhe prindërit në komunën e Kamenicës kanë protestuar sërish ndaj riorganizimit të shkollave i cili po implementohet nga pushteti komunal.

Komuna ka paraparë që shkollat me pak nxënës të mbyllen dhe ata të transferohen në shkollat me numër më të madh të nxënësve, transmeton KOHA.