Kosovë

Veliu e Abrashi premtojnë projekte në Istog

Veliu e Abrashi premtojnë projekte në Istog

Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu dhe ai i Infrastrukturës, Arban Abrashi, kanë vizituar Komunën e Istogut, me ç’rast janë njohur me problemet që po e përcjellin këtë komunë.

Pas takimit që patën me kryetarin e Komunës, para mediave u tha se pandemia Covid-19, administrata publike dhe projektet infrastrukturore ishin temat kryesore që u trajtuan.