Kosovë

Në Lipjan kundërshtohet vendimi për mbylljen e sheshit pas orës 18:00

Në Lipjan kundërshtohet vendimi për mbylljen e sheshit pas orës 18:00

Komuna e Lipjanit ka marrë vendim që pas orës 18:00 të ndalohet qarkullimi i qytetarëve në sheshin “Adem Jashari” dhe në parqe publike shkaku i përhapjes së pandemisë. Mirëpo, ky vendim ka nxitur reagimet e bizneseve që operojnë në shesh dhe të opozitës.

Përmes një komunikate Partia Demokratike e Kosovës ka thënë se me këtë vendim kryetari Imri Ahmeti është treguar i padijshëm dhe injorant ndaj bizneseve dhe po ashtu menjëherë ka filluar zvogëlimi i numrit të të punësuarve në këto biznese.