Kosovë

Në Gjilan nga e hëna hapen çerdhet dhe fitneset

Në Gjilan nga e hëna hapen çerdhet dhe fitneset
Foto: Komuna e Gjilanit / FB

Nga e hëna në Gjilan do të hapen çerdhet e fitneset.

Kryetari Lutfi Haziri, ka kërkuar nga qytetarët t’i respektojnë masat antiCovid-19, në të kundërtën paralajmëroi ashpërsimin e tyre.