Kosovë

Përplasen dy paragllajdistë në Korishë të Prizrenit, vdes njëri

Përplasen dy paragllajdistë në Korishë të Prizrenit, vdes njëri
 

Të dielën rreth orës 13:45 ka ndodhur një aksident në fshatin Korishë të Komunës së Prizrenit mes dy paragllajdistëve, të cilët janë përplasur mes vete gjatë aterimit. Me këtë rast janë lënduar dy personat, një mashkull i moshës 27-vjeçare dhe një femër e moshës 23-vjeçare. 

27-vjeçari F. G. ka vdekur rreth orës 20:00 në QKUK.