Kosovë

Banorët e Firajës dhe Brodit ankohen për dëmtim të rrugës nga automjetet e rënda

Këshillat e fshatrave Firajë dhe Brodë të Komunës së Shtërpcës në orët e hershme të mëngjesit kanë bllokuar dy hyrje-daljet e lokaliteteve për automjetet e rënda transportuese me arsyetimin se rrugët lokale po dëmtohen derisa Ministria e Infrastrukturës dhe Komuna po punojnë në rrugën kryesore Kaçanik-Shtërpcë.

Përfaqësuesit e këtyre lokaliteteve janë ankuar edhe në Komunën e Shtërpcës dhe kanë kërkuar marrëveshje për riparimin e rrugëve pas përfundimit të projektit të rrugës kryesore, mirëpo deri tash, një gjë e tillë nuk ndodhi, raporton KOHA.