Kosovë

PDK-ja akuzon VV-në për degradim urban dhe të ambientit në Prizren

PDK-ja akuzon VV-në për degradim urban dhe të ambientit në Prizren

Partia Demokratike e Kosovës, dega në Prizren, vlerëson se qeverisja lokale në këtë qytet gjatë kohës së pandemisë ka bërë shumë gabime.

Kryetari i PDK-së në Prizren, Shaqir Totaj, në një konferencë për media të premten, ka përmendur disa vendime, të cilat sipas tij, janë marrë në kohën e pandemisë e që janë në dëm të qytetarëve.