Kosovë

Ismajli: Në Shtime 16 të prekur me Covid-19, gjendja e të prekurve stabile

 

Kreu i komunës së Shtimes, Naim Ismajli, në Interaktiv të KTV-së ka thënë se numri i të prekurve me Covid-19 në këtë komunë është 16, derisa ka bërë të ditur se gjendja e tyre është stabile.

“Çështja i infektimit është një proces shumë i vështirë i parashikueshëm. Dy rastet e para të infektimit, njëri e ka pasur burimin në qytetin e Lipjanit porse familjen e ka pasur në Pjetërshticë, dhe tjetri në Bujinovc që burimin e ka pasur nga Ferizaj. Pra, të dy kontaktet kanë bërë që në Shtime ta kemi numrin 16 të prekur. Nga 15 të testuar ishte vetëm një pozitiv, të tjerët negativë”, ka thënë Ismajli. “Nëse edhe në fshatin tjetër nuk ka një zgjerim, atëherë do të mund të themi se është lokalizuar”.