Kosovë

Gruas nga Dobratini “i kërkohet falje” pas 20 ditësh trajtim me dyshimin se ishte e prekur me koronavirus

Gruas nga Dobratini “i kërkohet falje” pas 20 ditësh trajtim me dyshimin se ishte e prekur me koronavirus

Një grua 62-vjeçare nga Dobratini i Graçanicës, llogaritej si serbja e parë e infektuar me koronavirus në komunat me shumicë serbe në Kosovë.

Ajo ishte paraqitur në Graçanicë me “simptoma të rënda” të koronavirusit dhe si pasojë e kësaj ishte përcjell për trajtim në Spitalin e Nishit.