Kosovë

Pacientja nga Podujeva testohet për herë të katërt për Covid-19 pas kthimit në shtëpi

Pacientja nga Podujeva testohet për herë të katërt për Covid-19 pas kthimit në shtëpi

Pacientja nga fshati Bradash i Podujevës e cila kishte rezultuar pozitiv me koronavirus më 18 mars (e që ishte rasti i tretë në këtë komunë), pas kthimit në shtëpi (më 27 mars) është testuar tri herë. Ndërkohë që sot, i janë marrë mostrat për të katërtën herë për të parë nëse është shëruar plotësisht.

Epidemiologia në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare (QKMF) në Podujevë, Bedrie Rama, i ka thënë KOHË-s se pacientja është testuar më 2, 3 dhe 7 prill dhe sot i janë marrë mostrat për herë të katërt. E njëjta dy herë ka rezultuar negativ dhe një herë pozitiv, prandaj nuk është konsideruar e shëruar.