Kosovë

Prizreni dhe MAPL-ja diskutojnë bashkëfinancimin e disa projekteve kapitale

Prizreni dhe MAPL-ja diskutojnë bashkëfinancimin e disa projekteve kapitale

Drejtues të Komunës së Prizrenit dhe Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal të premten kanë diskutuar për bashkëfinancimin e disa projekteve kapitale, sikurse edhe adresimin e problemeve që Komuna ka me agjencitë e ndryshme shtetërore.

Kryetari i Komunës, Mytaher Haskuka, ka theksuar se njëri ndër projektet kryesore mes dy institucioneve është ai i Parkut të Biznesit, ndërkohë që ka paralajmëruar edhe ndërtimin e një çerdheje të re publike.