Kosovë

Sot fillon fushata zgjedhore në Podujevë, Bulliqi thotë se kjo komunë ka nevojë për ndryshime

Sot fillon fushata zgjedhore në Podujevë, Bulliqi thotë se kjo komunë ka nevojë për ndryshime
 

Sot ka filluar fushata zgjedhore në Podujevë, ndërsa kandidati për kryetar të kësaj komune nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, Shpejtim Bulliqi uroi që fushata të jetë e fokusuar në program, ku para qytetarëve të tre kandidatët të paraqesin orientimin politik e programor.

Bulliqi tha se qytetarët kanë pakënaqësi të mëdha dhe se komuna e Podujevës ka nevojë për ndryshime të mëdha që e ndërrojnë rrënjësisht jetën e tyre.