Kosovë

Haziri dhe Klubi Rotarian Gjilani pajtohen për zhvillimin e programeve të përbashkëta komunitare

Haziri dhe Klubi Rotarian Gjilani pajtohen për zhvillimin e programeve të përbashkëta komunitare
 

Gjilan, 11 shkurt – Komuna e Gjilanit gjatë pesë vjetëve të fundit ka realizuar një numër të konsiderueshëm të projekteve komunitare me Klubin Rotarian Gjilani, kryesisht në aspektin infrastrukturor në shkolla dhe në mbështetje me bursa të studentëve dhe kategorive të tjera.

Kryetari Haziri gjatë takimit me kryetarin e Klubit Rotarian Gjilani, Shpëtim Miftari, u dakorduan që edhe këtë vit të vazhdojnë me programe të përbashkëta komunitare.