Kosovë

Prizren, tenderi për transportin e mësimdhënësve dhe të të punësuarve në administratë sërish në rivlerësim

Foto: Koha
 

Aktiviteti i prokurimit për transportin e mësimdhënësve dhe të të punësuarve në administratën lokale të Prizrenit sërish është kthyer në rivlerësim bazuar në njoftimin e Organit Shqyrtues të Prokurimit.

Një veprim i tillë është rekomanduar nga eksperti shqyrtues i prokurimit, me të cilin mendim janë pajtuar Komuna e Prizrenit dhe operatori ankues. Zyrtarët e Komunës së Prizrenit kanë konfirmuar një gjë të tillë, duke theksuar se tashmë është bërë rivlerësimi për këtë tender dhe se janë në pritje të skadimit të afatit të paraparë për ankesat e operatorëve.