Kosovë

Haskuka e quan “ProntoProkurori” atë të Prizrenit, pas arrestimit të zyrtarëve komunalë

 

Këtë të premte, në Prokurorinë Themelore në Prizren, janë dëgjuar 4 dëshmitarë për rastin e dy zyrtarëve ligjorë të Komunës së Prizrenit, Arben Krasniqi dhe Shqipron Krasniqi, të cilët janë në paraburgim që nga 16 janari.

Ata dyshohen për keqpërdorim të detyrës zyrtare, lidhur me një rast të këmbimit të pronës komunale me atë private, raporton KTV.