Kosovë

Ekzekutivi dështon t’i largojë zaptuesit e banesave komunale

 

Vazhdon të zvarritet procesi për dhënien e banesave të solidaritetit, në Ferizaj. Ekzekutivi i Komunës ka dështuar t’i largonte uzurpatorët e banesave komunale, megjithëse Komisioni komunal për dhënien e 37 banesave të solidaritetit tashmë e ka përfunduar punën.

Ky komision ka sugjeruar Ekzekutivin e Komunës të marrë vendimin për lirimin e këtyre banesave të cilat janë uzurpuar nga qytetarët prej disa vjetësh, kurse Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor shqyrtimin e kërkesave zyrtare lidhur me procesin e dhënies së banesave, shkruan sot “Koha Ditore”.