Kosovë

Banorët e Busavatës dhe Krilevës protestuan para Komunës së Kamenicës kundër reformës në arsim

Të rinj e të moshuar nga Busavata dhe Krileva e Kamenicës, u bënë bashkë për t’i thënë jo reformës arsimore në këtë komunë.

Reforma që parasheh mbylljen e shkollave në zonat rurale të Kamenicës dhe dërgimin e fëmijëve në shkolla përreth, vazhdon të jetë e papranueshme për banorët e fshatrave përreth, raporton KTV.