Publikohet lista e përfituesve të mekanizmave bujqësorë me participim në Rahovec

Publikohet lista e përfituesve të mekanizmave bujqësorë me participim në Rahovec

20 September 2019 13:06

Rahovec, 20 shtator - Drejtoria për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural në komunën e Rahovecit ka publikuar listën me emra të fermerëve të cilët kanë përfituar mekanizëm bujqësorë me participim në mes të komunës dhe fermerit përfitues.

Dokumentin në PDF, me emrat e përfitueseve, të interesuarit mund ta gjejnë KËTU:

Të gjithë përfituesit, thuhet në njoftim, duhet të paraqiten në zyrat e DBPZHR-së për të nënshkruar kontratën dhe të kryejnë participimin prej 20% nga sot 20 shtator.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme