Kosovë

PDK-ja e emëron për anëtar në KKZ të Vitisë të dënuarin për korrupsion, Kabil Hajdari

 

“Kemi qenë nëpër gjyqe pa kurrfarë nevoje, vendimet janë pozitive, kryetari është i lirum në gjykatën e shkallës së dytë, ndërsa landa ime personale, osht nda, osht në rigjykim dhe osht mar ni vendim pozitiv”, ka thënë Kabil Hajdari.

Një pjesë e deklaratës së Kabil Hajdarit, ish-asamblist i PDK-së dhe ish-ushtrues detyre i kompanisë “Universal”, është e vërtetë, raporton KTV.