Kosovë

Nxënësit në Malishevë stërviten për mbrojtje në rastet e tërmeteve

Nxënësit në Malishevë stërviten për mbrojtje në rastet e tërmeteve
 

Sot në Malishevë, organizuar nga Agjencia për Menaxhimin e Emergjencave (AME), në bashkëpunim me Drejtorinë për Mbrojtje dhe Shpëtim dhe Drejtorinë për Arsim dhe Edukim, është mbajtur stërvitja shkollore me simulator, për kujdes, mbrojtje dhe zvogëlim të rreziqeve në rastet e tërmeteve, njofton kumtesa komunale, transmeton Koha.net.

Gjithashtu, në këtë stërvitje, kanë asistuar edhe zjarrfikësit, policia dhe shërbimi i urgjencës.