Kosovë

Suhareka e Malisheva mobilizohen kundër përmbytjeve eventuale

Suhareka e Malisheva mobilizohen kundër përmbytjeve eventuale

Komuna e Suharekës dhe ajo e Malishevës, të hënën, kanë pohuar se organet përkatëse janë mobilizuar për t’u përballur me situatën dhe përmbytjet eventuale, që janë paralajmëruar nga Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës.

Megjithëkëtë, është drejtuar thirrja që edhe qytetarët të marrin masa me kohë dhe të jenë të gatshëm për çfarëdo përballjeje me vërshimet e mundshme, shkruan sot “Koha Ditore”.