Kosovë

Veseli: Duhet dëgjuar zëri i qytetarëve që po kundërshtojnë variantin e “Autostradës së Dukagjinit”

 

Kryeparlamentari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, përmes një postimi në Facebook ka bërë të ditur se është takuar me disa anëtarë të Këshillit të banorëve të Rahovecit, transmeton Koha.net.

Ai, po ashtu, ka thënë se duhet dhe do të dëgjohet zëri i qytetarëve që po kundërshtojnë variantin e “Autostradës së Dukagjinit”.