Kosovë

Rahovecianët me peticion kundërshtojnë versionin aktual të autostradës së Dukagjinit

 

Mbi 7 mijë nënshkrime janë mbledhur nga qytetarët e Rahovecit, për ta kundërshtuar versionin aktual të autostradës së Dukagjinit, raporton KTV.

Sipas qytetarëve, me variantin të cilin e ka prezantuar Ministria e Infrastrukturës, po dëmtohet lumi Drini i Bardhë dhe është anashkaluar komuna, pasi që autostrada është 14 kilometra larg nga qyteti i Rahovecit.