Kosovë

QKMF-ja në Prizren merr barna donacion nga Aksioni për Nëna dhe Fëmijë

Foto: Aksioni për Nëna dhe Fëmijë
 

Në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Prizren u bë dorëzimi i medikamentit Amoxicilin, donacion ky i bërë i mundshëm përmes bashkëpunimit të suksesshëm dhe të vazhdueshëm në mes të Aksionit për Nëna për Fëmijë dhe organizatës ndërkombëtare AmeriCares.

Sasia e dorëzuar është prej 4,588 kutish të medikamentit në formë donacioni, sasi kjo e cila, sipas njoftimit për media të “Aksionit për Nëna për Fëmijë” do të mbulojë nevojat e QKMF-së deri në vitin 2020.