Kosovë

Pezullohet greva e transportuesve të udhëtarëve Podujevë-Prishtinë

Pezullohet greva e transportuesve të udhëtarëve Podujevë-Prishtinë

Pronarët e 25 kompanive të transportuesve të udhëtarëve të linjës Podujevë-Prishtinë e kanë pezulluar grevën e paralajmëruar për të hënën.

Kryetari i Shoqatës së këtyre kompanive, Beqir Mustafa, ka thënë se arsyeja e pezullimit të grevës është bërë për shkak të festës së pavarësisë, por edhe për shkak të aksioneve që, sipas tij, kanë ndërmarrë inspektorët e komunikacionit në Podujevë dhe Prishtinë për largimin e taksive ilegale në këtë linjë, shkruan sot “Koha Ditore”.