Kosovë

Malisheva nga sot nën vëzhgimin e kamerave të sigurisë

Malisheva nga sot nën vëzhgimin e kamerave të sigurisë

Nga dita e sotme, edhe zyrtarisht, i tërë qyteti i Malishevës dhe hyrje-daljet e saj janë nën vëzhgimin e kamerave të sigurisë. Kjo është bërë e mundur pas realizimit të projektit nga ana e Drejtorisë për Mbrojtje dhe Shpëtim, në bashkëpunim me Policinë e Kosovës, stacioni në Malishevë.

Komandanti i stacionit policor në Malishevë, kapiteni Hazir Berisha, e ka vlerësuar lartë këtë projekt të Komunës së Malishevës, pasi kjo do të ndihmojë edhe policinë në menaxhimin dhe vëzhgimin e situatave të ndryshme, që lidhen me sigurinë.