Kosovë

Kryetari i Gjilanit me më së paku premtime të realizuara në qeverisje

Kryetari i Gjilanit me më së paku premtime të realizuara në qeverisje

Gjilani rezulton të jetë Komuna ku më së paku janë realizuar zotimet për qeverisje të mirë që ia ka dhënë elektoratit kryetari i saj, Lutfi Haziri, në raport me gjashtë komunat e tjera që numërohen si më të mëdhatë në Kosovë, si Prishtina, Prizreni, Peja, Gjakova, Mitrovica dhe Ferizaj.

Ndërsa, kryetarët e dy komunave të tjera, Ferizajt dhe Mitrovicës, rezultojnë të kenë përmbushur pjesërisht zotimet e tyre dhënë gjatë fushatës elektorale të zgjedhjeve të vitit 2017, shkruan sot Koha Ditore.