Kosovë

KKSB-ja e Malishevës kundër mjeteve piroteknike në festat e fundvitit

KKSB-ja e Malishevës kundër mjeteve piroteknike në festat e fundvitit

Këshilli Komunal për Siguri në Bashkësi (KKSB) i Malishevës u ka apeluar qytetarëve që të mos përdorin mjete piroteknike gjatë festave të fundvitit.

Me këtë rast është kërkuar nga organet komunale që të kontrollojnë shitjen e këtyre mjeteve. Ndërsa pjesëtarët e Policisë së Kosovës dhe ata të FSK-së kanë shprehur gatishmërinë që të realizojnë ligjërata ndërgjegjësuese rreth kësaj teme, shkruan sot Koha Ditore.