Kosovë

PSD-ja kritikon PDK-në e LDK-në për keqqeverisje në Ferizaj

PSD-ja kritikon PDK-në e LDK-në për keqqeverisje në Ferizaj
 

Partia Socialdemokrate sot ka hapur zyrat e reja në Ferizaj, e nga atje kanë kritikuar qeverisjen e Ferizajt nga LDK-ja e PDK-ja.

“Sot, në hapjen e zyrës në Ferizaj, kryetari Shpend Ahmeti, sekretari organizativ Naim Jakaj dhe koordinatori i degës Faton Topalli, kanë paraqitur para mbështetësve e simpatizuesve, nevojën për politika sociale dhe domosdoshmërinë për organizim demokratik, si projekt politik i së ardhmes drejt ndërtimit të një shoqëri të drejtë, zhvillimore dhe barazitare”, thuhet në njoftimin e PSD-së.