JETA

Miniera e Liqeni Artificial, atraksionet kryesore të Herticës

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Ekipi i emisionit “Jeta” edicionin e kësaj jave e ka realizuar në fshatin Herticë të Komunës së Podujevës.

Fshati Herticë zë një sipërfaqe të madhe në Komunën e Podujevës dhe ndodhet afër vijës kufitare Kosovë – Serbi.