INTERAKTIV

Walker tregon se si kishte marrë oferta për martesë nga gra shqiptare

Ish-ambasadori i Misionit Verifikues të OSBE-së në Kosovë, William Walker, ka treguar se si kishte marrë edhe oferta për martesë nga gra shqiptare.

Walker në Interaktiv të KTV-së ka thënë se shtëpia e tij në SHBA pret vizitorë nga Kosova, Shqipëria e edhe Maqedonia e Veriut e Mali i Zi, pothuajse çdo javë.

“Çdo ditë të jetës sime mendoj se ka të bëjë me Kosovën. Diaspora në Washington është shumë e vogël, por disa nga ta janë shokë të mi dhe kurdoherë që të afërmit e tyre vijnë nga Kosova në SHBA, figurat politike vijën nga Kosova më vizitojnë. Shtëpia ime pret vizitorë pothuajse çdo javë nga Kosova, Shqipëria e madje edhe nga Maqedonia apo Mali i Zi. Shqiptarë. Nganjëherë nuk e di pse duan të më takojnë. Disa gra kanë ardhur që të më takojnë dhe më kanë ofruar martesë. Fatkeqësisht e kanë thënë në gjuhën shqipe, kështu që unë nuk isha i sigurt se për çfarë po flisnin. Por ky vend ka qenë pjesë e madhe e jetës sime prej se jam larguar. Do të provoj të vij këtu sa më shpesh që mundem tash që pandemia shkoi dhe nëse më lejon shëndeti”, tha Walker.