EXPRESS

Bluza me portretet e grave që kanë bërë historinë

Foto: KTV
 

Portretet e grave shqiptare që kanë lënë gjurmë në histori, Era Selmanaj i ka vendosur në bluza që mund të vishen në përditshmëri.

Studentja e dizajnit të modës në koleksionin e saj të parë ka bërë bashkë përvojën e saj hulumtuese dhe kreativitetin në fushën e modës. Sipas saj, kontributi i grave shqiptare shpesh është neglizhuar, andaj figurën e saj ka dashur ta bëjë sa më të pranishme.