EXPRESS

Profesoresha që merret me studimin dhe koleksionimin e fluturave

 

Ferdije Zhushi–Etemi ka 37 vjet që është profesoreshë e Departamentit të Biologjisë në Fakultetin e Shkencave Matematiko–Natyrore në Universitetin e Prishtinës.

Si profesoreshë e zoologjisë së pakurrizorëve, ajo u ka kushtuar shumë vëmendje studimit të fluturave. Kjo vërehet sapo hyn në zyrën e saj.