EXPRESS

Syri, mes artit dhe përafrimit me realen

 

Komunikimin përmes ngjyrave, ka vendosur ta kombinojë me fuqinë e syve.

Kur dora e Marigona Tomës bashkohet me brushën, në pëlhurë krijohet një pamje magjike, e cila përafrohet me realen.