EXPRESS

Sata tregon si e krijoi këngën “Copëzat” për lidhjen e tij me Dojna Memën

 

Lidhja e kantautorit Vlashent Sata me prezantuesen e njohur shqiptare Dojna Mema është komentuar vazhdimisht në mediat shqiptare. Kjo u bë mediatike sidomos pas publikimit të këngës “Copëzat”, ku pjesë e videoklipit ishte vetë prezantuesja Mema.

“Njeriu ka frikë se të marrin mësysh”, ka thënë Vlashenti në një intervistë për “Express” në KTV duke treguar se nuk ka dëshirë që të flasë shumë për jetën e tij private. “Është një person me shumë dritë dhe është dhuratë shumë e madhe me pas në krahë”.